Musiksagan Snårpan och vad-du-vill-apparaten pdf, epub ebook

 Musiksagan Snårpan och vad-du-vill-apparaten pdf, epub ebook

Musiksagan Snårpan och vad-du-vill-apparaten

  • Siffra: 313824848368433
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.3/5 (Votes: 2230)
  • Paperback : 154 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Känd från...

På kort tid har Snårpan blivit en succé och en populär figur bland barnen. Publiken har mött henne i Lattjo Lajban på tv4, i Barnens Allsång på Skansen, på turné med Cirkus Maximum, som nätbaserad julkalender hos Unicef och i landets folkparker.

My Blomqvist Olsberg, älskad artist och författare har mångårig erfarenhet av att möta och lyssna på barn i olika åldrar, genom sina böcker, barnprodukter och på scen. My är även ansiktet bakom den härliga människomusen Snårpan.

RECENSIONER AV MUSIKSAGAN "SNÅRPAN OCH VAD-DU-VILL-APPARATEN":

"Snårpan och vad-du-vill-apparaten" innehåller bra budskap utan att bli pretto, för historien har verkligen glimten i ögat! Bra tänk med både återvinningscentralen och att vi ska sluta stressa. Efter ett tag började jag nästan längta efter motgångarna (!?) och precis då blev Lille B girig, vilket ledde till att hela apparaten kraschade. Bra blandning med de olika låtstilarna - min dotter Moa gillade discon bäst! Grattis till en bra bok och cd-skiva My!"
Markolio

"Snårpan är underbar och budskapet om att "allting går" känns så rätt, så rätt. Rekommenderas varmt. Jag vill också ha en vad-du-vill-apparat! ;o)"
Tobbe Trollkarl

"En superhärlig resa med underbara karaktärer där musiken andas Gullan Bornemark och röster och musiker jobbar på riktigt:) Genomtänkt och nyskapande och ändå traditionellt...:) Kul för både små och stora ... Heja! Heja!!!"
Shirley Clamp

"Figuren är en människomus, alldeles unik, med stark personlighet och med uppdrag att förmedla tilltro. Behöver vi/mössen verkligen alla dessa prylar och saker som vi stressar omkring för att få och uppnå? Det är ett nog så angeläget tema i vår pressade nutid.

Text och bild delar på så sätt den positiva tonen som skapar bokens helhet. Här finns ett budskap ganska tydligt och omaskerat - allt finns inom oss och det gäller att tänka med mage och hjärtat. Men det är inget som skrivs på näsan, inställningen och viljan att förmedla densamma till barnen känns äkta och full av glädje.

Glädjen, den oförställda, är nästan ännu tydligare i "Snårpan och vad-du-vill-apparaten" som musiksaga. Jag börjar lyssna på den en morgon, stressig sådan så klart, i bilen och blir - glad. Bra texter till melodier i olika genrer, allt från vals, disco och dansband till bollywood, storband och bossanova. Det är välgjort och medryckande."
Dalila Dorai, Hallands Nyheter

Relaterade böcker