ladda ner Chez nous 4 Textbok inkl. ljudfiler och elevwebb epub pdf

ladda ner Chez nous 4 Textbok inkl. ljudfiler och elevwebb epub pdf

Chez nous 4 Textbok inkl. ljudfiler och elevwebb

  • Siffra: 642744783866424
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.1/5 (Votes: 1055)
  • Paperback : 118 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

Soyez les bienvenus chez nous!

Chez nous är en läromedelsserie som bjuder in eleven till det franska språket och den fransktalande världen.

I Chez nous 4 för årskurs 9 får eleven möta den fransktalande världen utanför Europa.

Textboken
Textboken består av fyra kapitel med A-, B- och C-texter. Eleverna får möta ett stort utbud av olika texttyper, allt från bloggtext, dialogtext, artiklar och dikter till romanutdrag. I Chez nous 4 finns även ett avsnitt som heter Situations courantes som är tänkt att användas som minipjäser. Dessa situationer hjälper till att knyta ihop säcken för franska 6-9 (Franska 2). Regardez-inslagen finns med i Chez nous 4 liksom i de tidigare böckerna. Eleverna får på ett lättillgängligt vis läsa om Kanada, Elfenbenskusten, Marocko och Guadeloupe. De får även lyssna på musik från dessa länder.

Övningsboken
I övningsboken får eleven öva alla färdigheter på ett varierat sätt. Det finns ett stort antal hörövningar bl.a. Coup d"envoi, som tjänar som inspark till en ny texts innehåll och vokabulär. Ett nytt inslag i övningsboken är Dans le Rétroviseur, ett avsnitt som repeterar grammatik.

Övningsmästaren
Nu finns både ljudfiler, glosträning och övningar till Chez nous samlat i Övningsmästaren. Materialet är kostnadsfritt och fungerar lika bra på dator, surfplatta som mobil. Läs mer på www.ovningsmastaren.se

Chez Nous finns även som onlineböcker. De innehåller funktioner som uppläsning av text, zoomverktyg, skriva och rita samt sätta ut bokmärken, göra noteringar och anteckningar.

Relaterade böcker